RelaxMaker

Uit biometrisch onderzoek en vragenlijsten blijkt dat er sprake is van een significante stressreductie wanneer patiënten de RelaxMaker gebruiken tijdens belastende onderzoeken of behandelingen.

Wat is de RelaxMaker?

De RelaxMaker is een videobril met player speciaal ontwikkeld voor de professionele praktijk. De RelaxMaker vermindert spanning en angst bij patiënten met behulp van rustgevende natuurbeelden.

‘Plug & Play’ videobril voor professioneel gebruik.

Rustgevende natuurbeelden, de robuuste bekabeling en connectoren, een lange speelduur middels de interne accu en een player die in elke situatie bruikbaar is, maken de RelaxMaker een unieke beleving. Bovendien blinkt de RelaxMaker uit in gebruikersgemak en is hij direct uit de doos te gebruiken.

Toepassingen

De toepassingsmogelijkheden van de RelaxMaker zijn zeer divers. Op dit moment wordt de RelaxMaker gebruikt in tandartspraktijken, afdelingen Radiotherapie en Anesthesie, Functieafdelingen van Hart-Long en bij Maag-Darm-Lever onderzoek, Kinderafdelingen. Ook wordt de RelaxMaker gebruikt bij mensen met dementie of een verstandelijke beperking, denk daarbij onder andere aan snoezelruimtes  en bedlegerige cliënten.

Meer informatie en RelaxMaker Webshop

Op de website www.RelaxMaker.nl kunt u meer informatie, referenties, onderzoeken en publicaties vinden en de RelaxMaker bestellen.