Beter door Beeld wil graag continu in contact staan met zorgprofessionals in elke sector. Niet alleen om vragen te beantwoorden, maar ook om samen tot innovatieve toepassingen van Health Visuals te komen.

Voor meer informatie, vul onderstaand formulier in:


 

Of neem rechtstreeks contact op:

Rene van der Meer


Als medisch analist heb ik jarenlang in klinische omgevingen gewerkt; met cijfers en waardes om mensen te onderzoeken. In mijn fascinatie voor natuurfotografie ontdekte ik de menselijke gevoelswaarde. Medische wetenschap samenbrengen met individuele zorgaspecten. Wie voelt zich nou niet beter in een natuurlijke omgeving? Beter door Beeld was voor mij gewoon de enige logische combinatie: zorg, wetenschap en menselijkheid.

06-31791523 | info@beterdoorbeeld.nl

 

Marlies Lenselink

Ik ben niet alleen medisch fotograaf en fysiotherapeut, maar ook Mountainbiker. Dus intens fysiek bezig zijn. Zover mogelijk voor je uit kijken. En dan heerlijk uitpuffen; een zijn met de natuurlijke omgeving. Rustgevend en ontstressend. Dat kan vaak niet voor iedereen. Met mijn achtergrond weet ik hoe belangrijk een natuurlijkheid van omgeving is voor mensen met een hulpvraag. Beter door Beeld biedt die mogelijkheid.

06-12057861 | info@beterdoorbeeld.nl

Ziekenhuizen

Lees meer

Zorginstellingen

Lees meer

RelaxMaker

Lees meer

'De Rust van...'
Health Visual films

Lees meer