De RelaxMaker videobril is een unieke combinatie van media technologie en praktische zorg-expertise. Patiënten dragen de Relaxmaker videobril gemakkelijk en comfortabel en kiezen een persoonlijke ‘Health Visual’. De individuele, curatieve en preventieve beleving van deze films zijn makkelijk toegankelijk -juist- door de Relaxmaker. In vrijwel alle stadia en alle vormen van behandeling zijn deze toepasbaar.

De RelaxMaker is zeer gebruiksvriendelijk door het ‘plug&play’-principe en geeft elke patiënt de keuze uit een breed scala aan visuals. Voor elke situatie, voor klein en groot en jong en oud.

De RelaxMaker met de specifieke ‘Health Visuals’ van Beter door Beeld heeft inmiddels zijn weg gevonden naar ziekenhuizen, zorginstellingen en praktijken in binnen- en buitenland. De resultaten zijn zonder uitzondering positief. Behandelaars en patiënten spreken over rust en welbevinden, soepeler onderzoeken en het wegnemen van angstgevoelens. De drempel voor bijvoorbeeld behandeling en onderzoek wordt aanzienlijk verlaagd. Zorginstellingen zien een effectief interventie-instrument. Patiënt-tevredenheid en kwaliteit van behandeling nemen toe en daarmee nemen ook indirect zorgkosten af.

Beter door Beeld nodigt u graag uit om de RelaxMaker gedurende een periode van twee weken te gebruiken. Wellicht ten overvloede; onze uitnodiging, dus onze kosten. En natuurlijk staan we altijd open voor uw vragen en suggesties. Via onze contactpagina vraagt u makkelijk een proefperiode aan.